CORONA VIRUS MAATREGELEN

Momenteel heeft het Coronavirus Nederland in zijn greep, vanuit de overheid zijn verschillende maatregelen aangescherpt om de verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan. Ook wij van Nerex Motors nemen de nodige voorzorgsmaatregelen, hieronder leest u welke maatregelen wij in acht nemen.

Wij zijn makkelijk te bereiken via de telefoon, e-mail of eventueel video conference maar mocht u langs willen komen dan bent u uiteraard van harte welkom op onze locatie gevestigd aan de Nieuw Zeelandweg 7, 1045 AL Amsterdam (Westelijk Havengebied).

Wij zijn u graag van dienst op gepaste afstand zonder fysiek contact.

Graag informeren wij u over de maatregelen die wij hebben genomen. Wij houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en volgen te allen tijde de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze klanten en collega’s staan op de eerste plaats.

Onze voorzorgsmaatregelen:

  • Wij werken zoveel mogelijk op afspraak. Wij begroeten u graag, maar zonder fysiek contact en op veilige afstand
  • 1 klant/prospect per auto op kantoor, de rest kan plaatsnemen in de Showroom of een rondje lopen in de verkoophal
  • Op de vestiging bieden wij extra handgel, desinfectiemiddel en hygiënedoekjes aan bureaus, balies, deurklinken, toiletten en pinautomaten worden extra vaak gereinigd
  • Na proefritten reinigen we het stuur, versnellingspook en handgrepen van de auto, ook de showroomauto’s worden regelmatig gereinigd
  • Proefrit afspraak op locatie bij de klant
  • Per telefoon, email en videobellen kunt u ons de hele dag bereiken