Over ons

De doelstelling van Nerex Motors is het kopen en verkopen van jong gebruikte auto’s uit het hogere segment, lichte vrachtwagens en bestelwagens.

Nerex Motors B.V. is gevestigd in het Westelijk havengebied van Amsterdam. Showroom en hoofdkantoor zijn te vinden aan de Nieuw Zeelandweg 7, 1045 AL Amsterdam. De doelstelling van Nerex Motors is het kopen en verkopen van jong gebruikte auto’s uit het hogere segment, lichte vrachtwagens en bestelwagens. Een vriendelijke sfeer te creëren waarin Nerex Motors u kan assisteren een oplossing voor uw mobiliteits-vraagstukken te vinden.

Nerex Motors in het kort:

  • Onafhankelijke importeur van jong gebruikte auto’s uit het hogere segment, in de meeste gevallen mét fabrieksgarantie
  • Waar topkwaliteit een hoge prioriteit heeft
  • Nerex garandeert haar diensten en producten
  • Wij zijn gericht op klanttevredenheid
  • Wij streven naar excellentie in onze activiteiten.
  • Wij zijn aangesloten bij BOVAG
  • Daarom heeft u bij ons 6 maanden (na aankoopdatum) BOVAG garantie (bij normaal gebruik)

Alle door Nerex Motors geleverde auto’s zijn grondig technisch en optisch geïnspecteerd door toegewijde experts en voldoen aan alle normen. Ook verzorgen wij -in house -tenaamstelling, financiering en verzekeringen. Uiteraard kunt u bij ons ook inruilen. Daarnaast exporteren wij auto’s, lichte vrachtwagens en bestelwagens, links- of rechts-gestuurd, naar voornamelijk Afrikaanse landen. Alle auto’s hebben technische-, inspectie-,rapporten en verwante officiële documenten bij import of als ze bijv. worden geëxporteerd. Op verzoek van onze klanten exporteren we naar een/de gewenste zeehaven(s). Heeft u een vraag of een auto gezien waarover u meer informatie wilt ontvangen? Neem dan contact op met [email protected], o.v.v. uw naam, telefoonnummer, e-mail adres en de auto waarin u interesse heeft. Staat uw droomauto er niet bij; vraag ons gerust en wij gaan voor u op zoek. Vele tevreden rijders gingen u voor. Nerex Motors, hét adres voor een betrouwbare jong-gebruikte auto.